Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

τηλεχειριστήρια για playstation 2

κοινωνια εν δραση

Οι αστυνομικοί όμως της ασφάλειας Βόλου έβαλαν τέλος στη δράση τους όταν η συμμορία χτύπησε και το νοσοκομείο της περιοχής τους.


τηλεχειριστήρια για playstation 2

Όχι μόνο κατάφεραν να εντοπίσουν κάμερα που τους είχε καταγράψει αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι βρήκαν βιντεοληπτικό υλικό το οποίο είχε καταγράψει το νοικιασμένο αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες είχαν πάει από την Αθήνα στο Βόλο.


Οι τοπικοί αστυνομικοί πήραν το υλικό και εξέτασαν ένα προς ένα όλα τα ΙΧ αυτοκίνητα που φαινόταν στο υλικό με γνώμονα την ώρα που είχε γίνει η διάρρηξη στο νοσοκομείο. Χαρακτηριστικά εξέτασαν περισσότερα από 100 αυτοκίνητα και μάλιστα κάποια από αυτά ήταν επίσης νοικιασμένα. Καλούσαν στο τμήμα ασφάλειας Βόλου τους οδηγούς και ζητούσαν εξηγήσεις για την παρουσία τους στο χώρο και τελικά κατάφεραν να καταλήξουν στο ΙΧ των δραστών. Η πινακίδα κυκλοφορίας παρέπεμπε ξεκάθαρα στο γραφείο ενοικιάσεων και από εκεί ήταν εύκολο να βρεθούν τα στοιχεία.


Στις κάμερες που έψαξαν όμως εντόπισαν όχι μόνο τα δυο άτομα που ήταν μέσα στο νοσοκομείο την ώρα της διαρρήξεις αλλά και τον τρίτο συνεργό τους που φρόντισε να μην εμφανιστεί καθόλου στο χώρο του νοσοκομείου.



τυρογαλο συστατικα
τηλεχειριστήρια για playstation 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου