Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

είσοδος outlook

είσοδος outlook
χαρουλης θεατρο διου

Σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη, επισημαίνει πως από τη μία ο Δημήτρης Τζανακόπουλος χαρακτηρίζει την παραίτηση του κ. Κοτζιά ακατανόητη την ώρα που ο ίδιος ο κ. Κοτζιάς από την πλευρά του λέει ότι έχει λόγους.


κοτερα προς ενοικιαση

«Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα, τώρα, να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά» καταλήγει στη δήλωσή της η εκπρόσωπος της ΝΔ.


Ο πρώην υπουργός ζητά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του


Ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, μετά το πέρας της τετράωρης σύσκεψης των μελών της κίνησης εξεπάλευσε «βολές» αλλά και έστειλε μήνυμα συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ.


Σε δηλώσεις του μετά από την Πολιτική Γραμματεία της κίνησης «Πράττω», ο κ. Κοτζιάς ζήτησε τη δημοσιοποίηση της 9σέλιδης επιστολής παραίτησής του από το Μαξίμου, απαντώντας εμμέσως στον Δημήτρη Τζανακόπουλο που χαρακτήρισε χτες «ακατανόητη» την κίνησή του.


Έσπευσε να υπογραμμίσει, ωστόσο, ότι η κίνηση «Πράττω» θα συνεχίσει να συμπορεύεται με τον ΣΥΡΙΖΑ.


«Εμείς είμαστε κομμάτι αυτού του λαϊκού κινήματος που σήμερα κυβερνά, δεν θεωρούμε όμως ότι είμαστε κομμάτι άλλων» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτζιάς.


Την ίδια ώρα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να προχωρήσει, διαφορετικά θα «καταλάβουν τις αρνητικές εξελίξεις ακόμη και αυτοί που σήμερα την πολεμούν».


Περί μυστικών κονδυλιών


Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, ερωτηθείς για τα μυστικά κονδύλια, υπεραμύνθηκε των αποφάσεών του υπενθυμίζοντας ότι «είμαι ο μόνος που έκανα νόμο για να ελέγχονται από τη Βουλή».


Δεν παρέλειψε μάλιστα, να αφήσει έμμεσες αιχμές για τον κ. Καμμένο, αναφέροντας πως «επειδή δεν έχουν δημοκρατική αντίληψη μερικοί, ρίχνουν λάσπη. Αυτός που ρίχνει λάσπη όμως, έχει βρώμικα χέρια» κατέληξε.



είσοδος outlook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου