Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

μοντερνα τζακια με γυψοσανιδα

λαικη αγορα πετραλωνα παρασκευη
server list minecraft 1.7.2

Πρώτος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, εξέφρασε την βαθιά του θλίψη «για την απώλεια τεσσάρων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου, του ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα και του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή».


μοντερνα τζακια με γυψοσανιδα

Ακόμη, ο κ. Μητσοτάκης απέστειλε τα συλλυπητήρια του «στις οικογένειες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους και εύχομαι ταχεία ανάρρωση στην τραυματία αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα».


«Προσβλέπω στην ταχεία διερεύνηση των αιτίων του δυστυχήματος», είπε και ολοκλήρωσε: «Οι Έλληνες οφείλουμε πολλά στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεών μας.


4108505 copy


(EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ)


Κάτω από αντίξοες συνθήκες, με αυταπάρνηση και περηφάνεια, με το αξιόμαχο και το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσής τους, υπηρετούν την ειρήνη και την ασφάλεια της πατρίδας μας».


Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μέσω ανάρτησης του στο twitter, ζητά «να υποκλιθούμε στις οικογένειες των στελεχών του Στρατού που χάθηκαν στο Σαραντάπορο».


«Περιμένουμε όλοι το πόρισμα για τα αίτια», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.



Να υποκλιθούμε στις οικογένειες των στελεχών του Στρατού που χάθηκαν στο Σαραντάπορο. Περιμένουμε όλοι το πόρισμα για τα αίτια.

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 19 Απριλίου 2017


μοντερνα τζακια με γυψοσανιδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου