Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ευθύγραμμη ομαλή κίνηση

ευθύγραμμη ομαλή κίνηση

Είναι ο πρώτος μονάρχης στη χώρα που παραιτείται από το αξίωμά του, στην αρχή, μάλιστα, της θητείας του, ενώ οι λόγοι που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή καλύπτονται από πέπλο μυστηρίου. Στην ανακοίνωσή του, το παλάτι δεν έδωσε καμία εξήγηση για το λόγο που ο βασιλιάς απαρνείται το θρόνο, έχοντας συμπληρώσει μόλις δύο χρόνια ως μονάρχης. Αρκέστηκε μόνο στο να ενημερώσει ότι ο διάδοχός του θα εκλεγεί άμεσα.


ελληνικες λεξεις για εκθεση

βλαβη πλυντηριου πιατων whirlpool

Οι φήμες, ωστόσο, οργιάζουν στη χώρα, ότι η παραίτηση του Μωάμεθ του Ε’ συνδέεται με τη σχέση του με το μοντέλο Oksana Voevodina από τη Ρωσία, πρώην «Μις Μόσχα», με την οποία φέρεται να ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου τον περασμένο Νοέμβριο.


Εκείνο το διάστημα ο Μωάμεθ ο Ε’ είχε αποσυρθεί προσωρινά από τα καθήκοντά του, με επίσημη δικαιολογία ιατρικούς λόγους.



Supposed pictures of the ceremony show the 49-year old ruler was married this month to former Moscow beauty queen Oksana Voevodina, 25. #Malaysia PM #Mahathir says can't confirm if the King has married https://t.co/8kQtic81Ap @chedetofficial

— Rosalind Mathieson (@RosMathieson) November 30, 2018


ευθύγραμμη ομαλή κίνηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου