Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

μαγειρευτά θεσσαλονίκη

μαγειρευτά θεσσαλονίκη
τοκοι καταθεσεων

Στο όρος Σκοπός έχουν σπεύσει δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άνδρες καθώς και υδροφόρες ιδιωτών. Στο χωριό Μαριές βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και μετά τις 12 το βράδυ αναμένονται στο νησί ερπυστριοφόρα του στρατού για να συνδράμουν στο έργο των πυροσβεστών.


Στην περιοχή της Αναφωνήτριας, όπου εντοπίζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα, έχει καταστραφεί ολοσχερώς μια παλαιά κατοικία όπου διέμεναν δύο ηλικιωμένοι ενώ σοβαρές ζημιές έχει υποστεί ταβέρνα της περιοχής.


Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή που καθιστούν αδύνατη την επιχείρηση των εναέριων πυροσβεστικών μέσων.


Πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει και σε δασικές εκτάσεις στις περιοχές Σκούτα και Πελιλόμποι Ζακύνθου.


zakynthos


Όπως μεταδίδει ο Σκαι, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής είχε συνομιλία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τους αρμόδιους υπουργούς για την κατάσταση στο νησί, με σκοπό να μεταβούν περισσότερες πυροσβεστικές δυνάμεις σε αυτό.


Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο σταθμός, αναμένονται να μεταβούν το βράδυ δέκα πυροσβεστικά οχήματα με το τελευταίο πλοίο από την Κυλλήνη, ενώ επτά ακόμα πυροσβεστικά οχήματα αναμένονται το πρωί από τη Βόρεια Ελλάδα.






Πυρκαγίες σε #δασικές εκτάσεις στις περιοχές Αναφωνήτρια, Άνω Βολίμες Ζακύνθου. Επιχειρούν 10 πυρστες με 5 οχήματα, 2 Α/Φ PZL και 1 Ε/Π.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 26 Αυγούστου 2017


μπραουνινγκ σονετο
μαγειρευτά θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου