Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

γλύκισμα σε κυβάκια

Μόλις τέσσερις χώρες έχουν εκπροσώπους σ’ αυτήν την φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, καθώς η Ισπανία έχει τρεις ομάδες, από δύο η Αγγλία και η Ιταλία, ενώ η Γερμανία έχει μόνο την Μπάγερν Μονάχου.


γλύκισμα σε κυβάκια

ομως γινεται

ινδικος μπουφες

Το απόλυτο ρεκόρ των συνεχόμενων παρουσιών στα προημιτελικά του Champions League έχει η Μπαρτσελόνα, καθώς οι Καταλανοί θα δώσουν το «παρών» για 11 συνεχόμενη φορά. Ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με 8 συνεχείς παρουσίες και έπεται η Μπάγερν με την 7η συνεχόμενη πρόκρισή της.


Παράλληλα, για πρώτη φορά έπειτα από 11 χρόνια η Ιταλία μετράει δύο συλλόγους στα προημιτελικά του Champions League με την Γιουβέντους και την Ρόμα, η οποία πήρε το «εισιτήριο» για 4η φορά. Τέλος, μόλις για δεύτερη φορά θα δώσουν το «παρών» η Μάντσεστερ Σίτι και η Σεβίλλη, ενώ η Λίβερπουλ επέστρεψε έπειτα από 9 χρόνια σ’ αυτήν την φάση της διοργάνωσης.


Στην κλήρωση που θα διεξαχθεί δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, ενώ τα πρώτα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Απριλίου και οι ρεβάνς στις 10 και 11 του μηνός.


Οι ομάδες που μετέχουν στα προημιτελικά:
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
Σεβίλλη (Ισπανία
Λίβερπουλ (Αγγλία)
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)
Γιουβέντους (Ιταλία)
Ρόμα (Ιταλία)
Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)



γλύκισμα σε κυβάκια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου