Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

τζιμ νορτον

τζιμ νορτον

Το κόστος, σύμφωνα με τα στοιχεία έρευνας της ΕΚΠΟΙΖΩ, περιλαμβάνει την είσοδο στην παραλία, την ομπρέλα και την ξαπλώστρα και την αγορά ενός καφέ ή αναψυκτικού, νερού και τοστ.


τζιμ νορτον

ληξιαρχειο φιλιππιαδας

Μάλιστα το κόστος για μια επίσκεψη σε οργανωμένη παραλία παραμένει το ίδιο τα τελευταία χρόνια, καθώς και στην προηγούμενη έρευνα της ΕΚΠΟΙΖΩ, το 2014, οι τιμές βρίσκονταν στα ίδια επίπεδα.



«Οι τιμές διατηρούνται σε υψηλά επίπεδα για το εισόδημα που μπορούμε να διαθέσουμε», τονίζει στο CNN Greece η διευθύντρια της ΕΚΠΟΙΖΩ κ. Παναγιώτα Καλαποθαράκου, καθώς όπως λέει το εισόδημα των Ελλήνων καταναλωτών έχει συρρικνωθεί σε σχέση και με πριν δύο-τρία χρόνια.



Σχετικά με το αν πραγματοποιούνται έλεγχοι προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι τιμές των βασικών ειδών στα κυλικεία είναι οι προβλεπόμενες, η κ. Καλαποθαράκου επισημαίνει ότι «οι έλεγχοι έχουν ατονίσει, είναι περιορισμένοι». Η ίδια εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές, οι οποίοι όπως λέει θα πρέπει να «είναι ενήμεροι, να ζητούν πάντα αποδείξεις και για την είσοδο αλλά και για ό, τι αγοράσουν μέσα στον οργανωμένο χώρο της παραλίας». «Εάν δεν λαμβάνουν απόδειξη θα πρέπει αμέσως να το καταγγέλλουν και βεβαίως θα πρέπει να γνωρίζουν τα δικαιώματά τους», τονίζει.


Οι τιμές διαμορφώνονται ελεύθερα, ωστόσο είναι υποχρεωμένοι αυτοί που εκμεταλλεύονται τις οργανωμένες παραλίες να έχουν αναρτημένους καταλόγους με το κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών.



τηλεφωνο νοσοκομειου αργους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου