Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

ποσοστιαια μεταβολη προσφορας

ποσοστιαια μεταβολη προσφορας

Ο υπουργός Δικαιοσύνης μετά από πολύωρη «ζύμωση» με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κι ενώ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να αποσύρει την επίμαχη τροπολογία, προέβη αργά το βράδυ, λίγο πριν την λήξη της συνεδρίασης της Βουλής, σε βελτιωτική παρέμβαση με την απόσυρση της διάταξης περί αυτεπάγγελτης δίωξης, αποδεχόμενος το αίτημα των βουλευτών του κόμματος.


αριθμοί κυκλοφορίας οχημάτων

Η τροπολογία τελικά υπερψηφίστηκε. «Παρών» ψήφισε η ΝΔ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι, «όχι» το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή. Η μοναδική απουσία με νόημα που καταγράφηκε ήταν του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μιχελογιαννάκη.


Οι Σταύρος Κοντονής και Ευκλείδης Τσακαλώτος ενημέρωσαν εκτάκτως την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.


Η συζήτηση διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα, με φωνές και ένταση και τον μεν Τσακαλώτο να υποστηρίζει πως είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα να μην προχωρήσουν οι πλειστηριασμοί, λόγω της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, τον Φίλη δε να ζητά να μπει η φράση «προστασία λαϊκής κατοικίας», μια πρόταση που δεν έγινε δεκτή.


Επανεξέταση των πλειστηριασμών μετά τις γιορτές


Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν επιπλέον τη σύγκληση της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις γιορτές, ώστε η κυβέρνηση να παρουσιάσει προς συζήτηση και έγκριση τις νομοθετικές και άλλες παρεμβάσεις για τη θωράκιση και την περαιτέρω ενίσχυση της διακηρυγμένης κυβερνητικής και κομματικής βούλησης για την προστασία της πρώτης λαϊκής κατοικίας για χρέη προς το Δημόσιο και τις Τράπεζες.



κανελλακης υδραυλικα τηλ
ποσοστιαια μεταβολη προσφορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου