Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

οδοντιατροι μυτιληνησ

οδοντιατροι μυτιληνησ
υποβολη φορολογικης δηλωσης για πρωτη φορα

Στις Σέρρες έπεσε χιονόνερο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε χαμηλά επίπεδα, ενώ τον ίδιο καιρό είχε το πρωί και η Δράμα. Στα ορεινά χωριά της Χαλκιδικής το πρωί η θερμοκρασία «φλέταρε» με το μηδέν. Αυτή τη στιγμή στον Πολύγυρο Χαλκιδικής η θερμοκρασία βρίσκεται στους 4 βαθμούς Κελσίου, ένα βαθμό λιγότερο είχαν η Φλώρινα και η Κοζάνη, όπου κατά διαστήματα πέφτει χιονόνερο, ενώ σποραδικές χιονοπτώσεις σημειώνονται στα ορεινά.


απολελε ολε

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η θερμοκρασία θα πέσει περισσότερο τις βραδινές ώρες, ενώ ανάλογες καιρικές συνθήκες αναμένεται να επικρατήσουν και αύριο, Πρωτοχρονιά.


Χιόνια στη Φθιώτιδα


Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας η κακοκαιρία «χτύπησε» τα ορεινά χωριά της Λαμίας, της δυτικής Φθιώτιδας, την Ευρυτανία και τις παραπαρνάσσιες περιοχές και με μικρότερη ένταση στο Δομοκό.


Μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι το χιόνι είχε πυκνώσει παντού και είχε κατεβεί στον Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού, σε υψόμετρο δηλαδή στα 400 μέτρα και με διάθεση να «στολίσει» και πιο πεδινές περιοχές, αναφέρει το lamiareport.gr.




οδοντιατροι μυτιληνησ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου