Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

κουτουκια με ζωντανη μουσικη αθηνα

αιτηση για δουλεια στο my market

Όπως είπε, μιλώντας στον Σκάι, δεν είναι δυνατόν να ρίχνουν όλη την ευθύνη στην Ελλάδα, καθώς τα δέματα πέρασαν και από άλλες χώρες και δεν ανιχνεύθηκαν.


κουτουκια με ζωντανη μουσικη αθηνα

παλμικο μακιτα


«Ένα δέμα έφυγε από την Αθήνα και δεν ανιχνεύτηκε αλλά μπήκε και στη Γερμανία και δεν ανιχνεύθηκε», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια: «Με αυτή τη λογική σιγά μην έχει την ευθύνη η Ελλάδα αν κάνει η Βόρεια Κορέα πυρηνική δοκιμή».



Αφήνοντας αιχμές κατά της αντιπολίτευσης και ειδικά της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε ότι είναι σημάδι των καιρών η τάση να ανάγονται αυτά τα πακέτα σε ζήτημα εσωτερικής αντιπαράθεσης.



«Εμείς πρέπει να δούμε τι κενά υπάρχουν και αν είναι ζήτημα ανθρώπινου και τεχνικού παράγοντα» πρόσθεσε , ενώ ρίχνοντας καρφί προς τις γερμανικές αρχές, είπε ότι «αν έφτανε στο υπ. Εθνικής Άμυνας πακέτο με αποστολέα τον Σόιμπλε, τα παιδιά στην ασφάλεια κάτι θα ψυλλιάζονταν».



Σχολιάζοντας τη συμφωνία για το προσφυγικό και τις απειλές της Τουρκίας, ο κ. Βίτσας τόνισε ότι «το προσφυγικό είναι ζήτημα ανθρωπιστικό και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται. Όταν κάποιος το μεταχειρίζεται ως όπλο κάνει πολύ άσχημα. Δεν πρέπει να εκστομίζονται τέτοιες απειλές όταν έχεις μπροστά σου δημοψήφισμα».



κουτουκια με ζωντανη μουσικη αθηνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου