Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

ψυχαναλυτης ηρακλειο κρητης

Στην αρχή ήταν μερικά απειλητικά μηνύματα στην σελίδα της στο Facebook. Τα μηνύματα γρήγορα εξελίχθηκαν σε φωνές μίσους στους εφηβικούς αγώνες τους και την ακολούθησαν μέχρι το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, όπου σπούδαζε.


καρτα αμεα μμμ 2015

Ο πραγματικός εφιάλτης ξεκίνησε την ημέρα που μπήκε στην επαγγελματική κατηγορία όμως. «Τότε οι απειλές ξεκίνησαν να συρρέουν», είπε η Γκιμπς στο CNNi.


Μια ήττα στον πρώτο γύρο του Όπεν της Μόσχα τον Οκτώβριο 2016 από την Ρωσίδα Εκατερίνα Μακάροβα οδήγησε σε μια σειρά από μηνύματα μίσους. Η τενίστρια ανάρτησε στο twitter της μερικά από αυτά.


«Προσοχή: αυτό το ποστ δεν είναι κατάλληλο για παιδιά. Ή οποιονδήποτε στην πραγματικότητα. Πρόκειται για πραγματική επιδημία...», έγραψε.


Ένας χρήστης του twitter, που κρυβόταν πίσω από το όνομα @T33MU92, της είχε γράψει: «Είσαι τόσο απαίσια. Ελπίζω να πεθάνεις αργά αλλά βασανιστικά». «Το αξίζεις! Βρώμα».


gibbs


(CNNi)


Οι γυναίκες τα εύκολα θύματα


Η Γκιμπς δεν είναι η μόνη τενίστρια που αντιμετωπίζει αυτή την πρωτοφανή βία όμως. Σειρά από έρευνες έδειξαν πως νεαρές γυναίκες πέφτουν ευκολότερα θύμα τέτοιων μορφών διαδικτυακής βίας, συμπεριλαμβανομένων απειλών περί άσκησης σεξουαλικής και σωματικής βίας.


Το περασμένο έτος ένας μεγάλος αριθμός διακεκριμένων αθλητριών τένις αποκάλυψε τις προσωπικές του ιστορίες. Σύμφωνα με τις ίδιες, οι απειλές πολλές φορές προέρχονται από δυσαρεστημένους τζογαδόρους που έχασαν στοιχήματα και εκφράζουν την οργή τους στα social media.




ορειβατικα μποτακια λαρισα
ψυχαναλυτης ηρακλειο κρητης
ψυχαναλυτης ηρακλειο κρητης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου