Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

δt calculator

δt calculator
ζαντες 16 opel astra h

Αυτή η πανέμορφη όαση είναι το σπίτι της 68χρονης Mona Khalil, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως «προστάτης των θαλάσσιων χελώνων».


οικουμενική διακήρυξη για τα δικαιώματα του ανθρώπου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CNNi, η Khalil μετακόμισε εκεί από την Ολλανδία το 2000. Στην Ολλανδία είχε αναζητήσει και βρει άσυλο για 17 ολόκληρα χρόνια κατά την διάρκεια του Λιβανέζικου εμφυλίου πολέμου (1975-1990). Το σπίτι είναι χτισμένο επάνω σε ένα κομμάτι γης που κληρονόμησε από την γιαγιά της.


turtle


Πηγή: CNNi


Κατά την επιστροφή της, ανακάλυψε την υπό εξαφάνιση πράσινη χελώνα και την καρέτα-καρέτα, που κατηγοριοποιούνται ως ευάλωτα είδη από την Διεθνή Ένωση για την Προστασία της Φύσης, τα οποία και τα δύο βρέθηκαν να φωλιάζουν στην κοντινή απομονωμένη παραλία el Mansouri.


Την ίδια χρονιά, η Khalil δημιούργησε το The Orange House Project, ένα project για την προστασία της χελώνας και του οικο-τουρισμού, για να βοηθήσει και να προστατεύσει τις χελώνες του Λιβάνου. Έβαψε το σπίτι πορτοκαλί για να συμβολίσει την ασφάλεια. Σημειώνεται πως πορτοκαλί είναι τα χρώματα της Ολλανδίας που είχε παράσχει στην Khalil ασφάλεια.


Η ίδια είπε στο CNNi ότι «Αυτό το project ήταν το όνειρό μου από τότε που ήμουν παιδί. Αγαπούσα την παραλία και την γη εδώ».


turtle 1


Πηγή: CNNi



δt calculator

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου